Slide 1
Animo Ontstoppingsdienst
Gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van verstoppingen en riool gerelateerde werkzaamheden. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken. Bel ons vandaag nog en wij komen bij u langs.
  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Vakbekwaam personeel
  • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten
  • Scherpe en duidelijke offertes

Voor alle voorkomende verstoppingen

Al meer dan 35 jaar lang is Animo ontstoppingsdienst een bedrijf dat u van dienst kan zijn met het opsporen en verhelpen van verstoppingen en riool gerelateerde werkzaamheden. Animo ontstoppingsdienst, met zijn bekwame riolisten, staat garant voor kwaliteit en een snelle service. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken.

Rioolreiniging & Rioolonderhoud

Het is heel voornaam om het rioolstelsel regelmatig te laten reinigen en goed te onderhouden. Voor velen is het vaak een onzichtbare wereld, totdat er zich een probleem voordoet en dan zijn de gevolgen soms niet te overzien. Daarom is voorkomen beter dan genezen. Laat Animo ontstoppingsdienst uw rioolstelsel daarom preventief reinigen en onderhouden. Onze wagens zijn uitgerust met de juiste apparatuur om wanneer er zich problemen voordoen, deze problemen vakkundig te verhelpen.

Riool-camera-inspectie

Om goed vast te kunnen stellen waar zich exact een probleem voordoet in het rioleringstelsel, beschikken wij over camera-inspectie apparatuur. Een flexibele camerakop wordt in de riolering geschoven, waarna het camerabeeld op een LCD scherm wordt weergegeven. Breuken,scheuren en andere obstructies bijvoorbeeld de wildgroei van boomwortels, kunnen gedetailleerd bekeken worden. Hiermee kunnen we het probleem vaststellen en vaak verhelpen, zonder dat hiervoor de vloer, tuin of het terras geheel opengebroken hoeft te worden.

Vervangen van gescheurde, verouderde of door boomwortels volgroeide grespijp

Wanneer u regelmatig last heeft van verstoppingen in het rioleringsstelsel kan dit duiden op problemen met oude, verzakte of gebroken grespijp. Wij vervangen indien gewenst dan uw oude grespijp. U kunt voor deze werkzaamheden een geheel vrijblijvende offerte door Animo ontstoppingsdienst laten maken.

Direct contact

Elzenskamp 3
6652 DH Druten

06-53865284