Slide 1
Animo Ontstoppingsdienst
Gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van verstoppingen en riool gerelateerde werkzaamheden. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken. Bel ons vandaag nog en wij komen bij u langs.

Ontstoppingsdienst Arnhem

Ontstoppingsdienst in Arnhem

Ontstoppingsdienst uit Arnhem gezocht? Is uw eigen riolering verstopt? Of is het riool in uw straat in Arnhem verstopt? Dé ontstoppingsdienst van Arnhem is Animo Ontstoppingsdienst. Onze vakmensen in rioolontstopping lossen het snel voor u op.

Een verstopte riolering wilt u natuurlijk dezelfde dag nog oplossen. Animo Ontstoppingsdienst uit Arnhem staat dag en nacht voor u klaar. Bel ons via 0653865284. Of mail: info@animo-ontstoppingsdienst.nl.

Animo Ontstoppingsdienst: andere diensten

Naast spoed rioolverstoppingen helpt Animo Ontstoppingsdienst ook met het reinigen en onderhouden van uw rioolstelsel. Heeft u vaker last van rioolverstoppingen? Dan is het verstandig om uw gehele riolering te laten vervangen door ons.

Waarom kiezen voor hét ontstoppingsbedrijf in Arnhem?

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Vakbekwaam personeel
  • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten
  • Scherpe en duidelijke offertes
  • Snel ter plaatse

Camera inspectie riool

Wij beschikken over camera riool inspectie apparatuur. Wij plaatsen de camera in het riool. Zo zien wij sneller breuken of scheuren.

Kosten en tarieven

Om de kosten te weten hoort u onderscheid te maken tussen het particuliere en het gemeentelijke deel van uw riolering. Als het probleem in het gemeentelijke deel ligt, nemen wij contact op met de gemeente.

Vraag nu een offerte aan!

Bel direct: 06 5386 5284 Vrijblijvende offerte