Slide 1
Animo Ontstoppingsdienst
Gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van verstoppingen en riool gerelateerde werkzaamheden. U kunt ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken. Bel ons vandaag nog en wij komen bij u langs.

Ontstoppingsdienst Wijchen

Ontstoppingsdienst in Wijchen nodig?

Als een riool verstopt zit, kan dat voor veel overlast zorgen. Het is vervelend en het brengt kosten met zich mee waar u niet op zat te wachten. Gelukkig kan onze ontstoppingsdienst in Wijchen u snel van het probleem af helpen. Dit doen we tegen lage tarieven en met een vriendelijke, snelle service. U kunt Animo Ontstoppingsdienst 7 dagen per week, dag en nacht bereiken: 0653865284.

24/7 bereikbaar voor rioolontstopping

Animo Ontstoppingsdienst uit Druten staat snel en professioneel voor u klaar met onze ontstoppingsdienst in Wijchen.

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Vakbekwaam personeel
  • 24/7 bereikbaar bij calamiteiten
  • Scherpe en duidelijke offertes

Heeft u direct een ontstoppingsbedrijf nodig voor het verhelpen van uw rioolontstopping? Bel naar 0653865284 en wij zijn zo snel mogelijk ter plaatse. Bekijk hier onze tarieven.

Camera inspectie riool

Als een riool verstopt zit, gaan we secuur en grondig te werk. We starten met een camera inspectie in de rioleringsbuizen om de oorzaak van de verstopping te achterhalen. Hierna kunnen we goed op het probleem inspelen en met de rioolontstopping beginnen. We zorgen ook dat eventuele andere risico’s verholpen worden, zodat u riolering niet gauw weer verstopt raakt.

Voorkom een volgende rioolverstopping

Soms is het beter om onderdelen in uw riool te vervangen. Dit komt vaak voor in het geval van regelmatige verstoppingen en bij oude, verzakte of gebroken grenspijpen.

U kunt ons ook periodiek ter preventie inschakelen voor riool reiniging en onderhoud. Zo voorkomt u eventuele verstoppingen in de toekomst, evenals extra kosten.

Riool verstopt? Bel direct!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en wij komen u bij akkoord zo spoedig mogelijk helpen met onze ontstoppingsdienst in Wijchen. U kunt ons bereiken op 0653865284 of info@animo-ontstoppingsdienst.nl.

Heeft u een ontstoppingsdienst in Arnhem nodig? Ook daar staan we in no time voor u klaar.

Bel direct: 06 5386 5284 Vrijblijvende offerte